For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

خواص فیزیکی 1، متالوژی فیزیکی 1

درس خواص فیزیکی ۱ یا متالورژی فیزیکی 1، یکی از دروس تخصصی رشته مهندسی مواد است.

مطالب عنوان شده در این درس در بسیاری از دروس دیگر این رشته مورد نیاز است. در این آموزش، دانشجو با نمودارهای فازی و انواع مختلف آن که یکی از مهم‌ ترین مفاهیم در رشته مهندسی مواد است، آشنا می‌ شود. استحاله‌ های مختلف، ریزساختارهای مختلف و نمودار فازی آهن - کربن که مهم‌ ترین نمودار فازی در سیستم‌ های فلزی است نیز شرح داده می‌ شود. فرایند انجماد، مکانیسم جوانه زنی و رشد و همچنین دو حالت همگن و غیرهمگن توضیح داده می‌ شود و به چند سیستم غیرآهنی نیز پرداخته می‌ شود. آشنایی با دیاگرام های فاز و استحاله های مختلف که در مواد رخ می دهند، امکان بررسی سیستم های مختلف در مواد را آسان می کند.

پیش نیازها:

آزمایشگاه متالوگرافی، خواص فیزیکی 2، خواص مکانیکی 1، ریختگری، اصول متالوگرافی، دیرگداز و آلیآژهای غیر آهنی

سیاست نمره دهی:

نمر دهی بر اساس فعالیت کلاس، کوییز، حضور و غیاب، امتحان میان ترم و پایان ترم انجام می شود.

دانشجویان در پایان این درس باید به تمامی مطالب سرفصل تسلط کافی داشته باشند.

زمان بندی کلاس:

Term: